Εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη είναι μια από τις σημαντικότερες περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας. Είναι μια περίοδος πρωτόγνωρη, με πολλές απορίες και φόβους.

Η παρακολούθησή της από έμπειρο και σωστά καταρτισμένο μαιευτήρα γυναικολόγο είναι πρωταρχικής σημασίας για την καλή έκβαση μιας εγκυμοσύνης. Είναι πρωταρχικής σημασίας έτσι ώστε ή μέλλουσα μητέρα να νιώσει ασφάλεια και να μπορέσει να απαντήσει στις απορίες της με επιστημονικό τρόπο και να νικήσει τους όποιους φόβους της δημιουργούνται.

Είναι μια περίοδος μοναδική που κάθε γυναίκα δικαιούται και πρέπει να βιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο μαιευτήρας γυναικολόγος Παναγιώτης Μπελίτσος έχει μακρόχρονη εμπειρία και κλινική εκπάιδευση στην παρακολούθηση εγκυμοσυνών (υψηλού κινδύνου και μη) και έχει τελέσει ως ειδικευμένος ιατρός εκατοντάδες τοκετούς. Παράλληλα διαθέτει την θεωρητική κατάρτιση (εκπαιδευτής σεμιναρίων Μαιευτικών Επειγόντων ALSO, Master of Science στην Πρώιμη Εμβρυική Ανάπτυξη από το Πανεπιστήμιο Bristol της Μεγάλης Βρετανίας, Πιστοποίηση Μαιευτικής Υπερηχογραφίας από το Υπουργείο Υγείας και το Fetal Medicine Foundation, συγγραφή κατευθυντήριων οδηγιών της Ελληνικής Μαιευτικής Γυναικολογικής Εταιρίας κ.α.) που αποτελεί εχέγγυο για τη σωστή και βάσει επιστημονικών ενδείξεων (“Evidence Based”) άσκηση της Μαιευτικής.